lauantaina, tammikuuta 19, 2019

Seppo Lehto ensin eduskuntaan ehdokkaana ja sitten eurovaaliehdokkaana Pirkanmaalla valkoisen tulevaisuuden asialla, ei monikulttuurisen kusetuksen ja kansainsekasotku


Pirkanmaan eurovaaliehdokas valkoisemman tulevaisuuden asialla: Suomi suomalaisille! 

Seppo Lehto ensin eduskuntaan ehdokkaana ja sitten eurovaaliehdokkaana Pirkanmaalla valkoisen tulevaisuuden asialla, ei monikulttuurisen kusetuksen ja kansainsekasotku. 

Ole sinäkin oman kansan asialla "Suomi oma kansa ensin tavoittein" ja anna tukesi vaaleissa ;) niin eduskunta- kuin eurovaaleissa?
Oheisissa kuvissa: Eduskunta ja Eurovaaliehdokas Pirkanmaa Seppo Lehto Kasvitieteellisessä puutarhassa 56-vuotissyntymäpäivillään Tartossa 6.9.2018
-----------

-----------------------------
Ekologisesti ei ole viisasta kasvattaa Pohjolaan ekologista jalanjälkeä toiseuden rikkakasveilla, kuten ei toiseuden eri kansoilla vuohentaluttajineen.

Valkoisemman, puhtaamman, terveemmän, turvallisemman Suomen, Eestin, euroopan asialla matuinvaasioita ja islamia vastaan nouskaa euroopan kansat. 

Seppo Lehto eurooppalainen suurmies eurovaaliehdokkaanne eurovaaleissa 2019 eurooppalaisten asialla: https://eurovaaliehdokkaanne.blogspot.com


https://pirkanmaan-eurovaaliehdokas.blogspot.com/Pirkanmaan pieni suurmies suomalaisten eurooppalaisten ja pirkanmaan aitona Thorin vasarana matuinvaasioita vastaan!

---------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti