sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2022

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa 2023 Lehto Seppo: Älkäämme kääntäkö selkäämme valkoiselle tulevaisuudelle ja suojatkaamme selustamme muutakin kuin pyyhkeellä se kuivaten uimisen jälkeen!

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Tampereen toivo eduskuntavaaleissa 25.6.2022 Hervantajärven rannassa pic2 Myöhemmän ajan eurovaaliehdokas ;)

Pirkanmaan eurovaaliehdokas valkoisemman tulevaisuuden asialla: Suomi suomalaisille! Seppo Lehto ensin eduskuntaan ehdokkaana ja sitten eurovaaliehdokkaana Pirkanmaalla valkoisen tulevaisuuden asialla, ei monikulttuurisen demla (sovjet-tausta) järjestämä kusetuksen ja kansainsekasotku. Ole sinäkin kansakuntamme paremman tulevaisuuden asialla ja anna tukesi vaaleissa kansanmurhaamme = väestönvaihtoa vastaan? 

Älkäämme kääntäkö selkäämme valkoiselle tulevaisuudelle ja suojatkaamme selustamme muutakin kuin pyyhkeellä se kuivaten uimisen jälkeen!

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Tampereen toivo eduskuntavaaleissa 25.6.2022 Hervantajärven rannassa pic6


Silmä näkee katunäkymämme vaihtumisen, sama pätee päiväkodeissa vielä rajummin. Lastenlasten seurana Afrikka Aasia etc. On vastarinnan aika, ei pidä viivytellä ja turha puhua mistään sopimuksista. Sellaisia ei ole mitkä velvoittavat kansanmurhaamme = väestövaihtoomme!

Väestöpyramidimme rakenne on menossa kovaa kyytiä muuksi kuin suomalaisperäiseksi. Valinta on sinun, teet tai jätät tekemättä valintoja. Kansakuntamme etu ei ole monikulttihelvetti kuten Ruotsissa on päässyt käymään ymv:ssa paikoissa USA, Ryssälä, Australia, Saksa etc

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Tampereen toivo eduskuntavaaleissa 25.6.2022 Hervantajärven rannassa pic8

Seppo Lehto valoisamman valkoisen tulevaisuuden lähettiläs Jeesuksen sanoin: Tulkoon Valkeus!

Kesän helteet ovat iskeneet päälle kuten jo monissa lähiöissä monikulttuurinen helvetti, kuten monikulttuurinen isovenäläinen helvetti on parhaillaan Ukrainassa tekemässä kansanmurhaa pommittaen asutuskeskukset, pellot, tiet kelvottomaan kuntoon miljoonien ukrainalaisten jouduttua ko Ryssälän saatanan sotarikollisten uhriksi:

Russia imperialist terrorist country

Seppo Lehto Humaani humanisti Huk historioitsija moniosaaja elämän eri toimissa monille apuna arjessa


Se on moro ja Herran siunausta: Käsi nousee nyt!

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Tampereen toivo eduskuntavaaleissa 25.6.2022 Hervantajärven rannassa pic14


--------------
Pirkanmaan eduskuntavaaliehdokas 2023: Seppo Lehto samoin eurovaaleissa myöhemmin:

------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti